Aanmelden

Word jij
onze nieuwste deelnemer?

Ondernemen en leven doen we in Den Haag al eeuwen met en voor elkaar. Met hart en zaak. Deze community steekt de handen uit de mouwen om eenzaamheid te bestrijden. Samen vormen we een inspirerend platform voor concrete acties, evenementen en kennisdeling. 

Naar het formulier

  • Wij bieden je een netwerk van (steeds nieuwe) contacten en leggen actief verbindingen tussen deelnemers om zo tot nieuwe (vaak verrassende!) samenwerkingen te komen.
  • Wij bieden je regelmatig een inspiratiebijeenkomst aan, met (discussies over) actuele thema’s, voldoende ruimte voor netwerken, uitwisseling en inspiratie voor nieuwe manieren om eenzaamheid te bestrijden vanuit jouw eigen missie en bedrijfsvoering .
  • Wij bieden je actuele informatie via een maandelijkse nieuwsbrief voor leden.
  • Wij bieden je een vermelding op onze website, met jouw naam, bedrijfsnaam en een omschrijving van jouw/jullie bijdrage aan het bestrijden van eenzaamheid in onze stad.
  • Wij bieden jouw initiatief /actie aandacht via onze social media kanalen, maar zetten daar ook graag onze contacten met (lokale) media voor in.

Deelnemen aan de Community tegen Eenzaamheid is gratis, maar niet vrijblijvend.

We verwachten dat je minstens twee bijeenkomsten per jaar bezoekt, meedenkt en -praat over nieuwe manieren om eenzaamheid te bestrijden in onze stad, daar zelf ook actief aan bijdraagt en dit met ons en anderen deelt via onze website en social media. Wil je eerst meer informatie? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Inschrijfformulier

Uw gegevens

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Je e-mailadres wordt niet op de site geplaatst!

Ongeldige invoer

Je telefoonnummer wordt niet op de site geplaatst!

Organisatie

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer

Profiel

Profielfoto

Ongeldige invoer

Motivatie en/of profieltekst

Geef in één of meer zinnen aan waarom jij deelnemer bent of wilt worden.

Ongeldige invoer

Privacy

Op De Community pagina staan profielen met publiekelijk naam, profielfoto, bedrijfsgegevens en motivatie voor deelname. Dit doen wij echter niet zonder uw toestemming.

Ongeldige invoer

Nieuwsbrief

Ongeldige invoer