Meldpunt

Meldpunt

Welkom bij het Meldpunt van de Haagse Community tegen Eenzaamheid!

Hét punt waar Haagse ondernemers en medewerkers van bedrijven melding kunnen doen als een van hun klanten eenzaam is en graag hulp wil. Het Meldpunt is een unieke samenwerking tussen de Haagse Community tegen Eenzaamheid en het Intermediairen Contactpunt van de gemeente Den Haag.

Ben jij in je werk in contact gekomen met iemand die eenzaam is en (extra) aandacht nodig heeft?
Meld het ons! Het team Intermediairen Contactpunt zorgt dat diegene de juiste zorg en begeleiding krijgt.

Maak een melding 

Om de melding in behandeling te kunnen nemen, moet de burger in kwestie op de hoogte zijn van en instemmen met de melding. Hij/zij moet toestemming geven (dit mag mondeling) dat zijn/haar gegevens gedeeld worden met de hulpverlener en/of hulpverlenersorganisatie.
Stemt de persoon in kwestie níet in met de melding maar is de situatie zo schrijnend dat je toch melding wilt maken, vermeld dan op het formulier de reden dat de burger geen toestemming geeft.

Heb je vragen?

Het team is op werkdagen van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar via 070 353 74 67.

 

Maak een melding 

Voor het invullen...

Let op: via de link kom je terecht in een zeer uitgebreid formulier. Dat komt doordat het ook door andere instanties en voor andere hulpvragen gebruikt wordt. 

Laat je niet afschrikken!

  1. Je begint bovenaan met ‘gegevens melder’.
  2. Daaronder vul je ‘gegevens klant’ in.
  3. Vervolgens scrol je door naar beneden (bij ‘leefgebieden’ hoef je niets in te vullen) en vul je helemaal onderaan ‘omschrijving hulpvraag in’.
  4. Dan nog of je toestemming hebt van de klant, en dat is voldoende.

Veel dank voor je moeite!