Met Hart en Zaak

Aflevering 3.
Mensen met elkaar verbinden, dat is de drijfveer

De Haagse Community tegen Eenzaamheid bestaat uit ondernemers die binnen hun eigen bedrijfsvoering lokale eenzaamheid op een actieve wijze bestrijden. In aflevering drie van Met Hart En Zaak spelen persoonlijke aandacht, inlevingsvermogen en oprechtheid een hoofdrol. Hoe maak je een echte klik met je klanten en hoe verbind je mensen met elkaar? Schoonheidsspecialiste Jillian Barrett inspireert en onderneemt met hart en zaak . Heb jij ook hart en zaak voor onze stad? Word lid van de Haagse Community tegen Eenzaamheid.

Wij zetten ons in met hart en zaak

Aflevering 3
Diepe gesprekken voeren en een klik maken, dat is mijn drijfveer

Jillian

Schoonheidsspecialiste
Nubifera

Sommige ondernemers werken op een zeer persoonlijk niveau, voeren diepe gesprekken en bouwen een band op met hun klanten. Zo ook schoonheidsspecialiste Jillian Barrett van Nubifera. Het zit dan ook in haar aard om echt aandacht te hebben voor mensen, niet te snel te oordelen en altijd een luisterend oor te bieden. Het mooie daarvan is dat je mensen echt leert kennen en op hun sociale behoefte in kan spelen. Zo organiseert Jillian samen met andere professionals beautydagen voor Loosduiners die wel wat extra aandacht verdienen. Dat is hoe je volgens deze sociaal bewogen ondernemer contact maakt, een veilige sfeer creëert en mensen met elkaar verbindt.

Aflevering 3
Het begint bij naast elkaar staan, elkaar in de ogen kijken en luisteren

Marina

Pastor
Aandachtscentrum Den Haag

Mensen worden te vaak en te snel voorgesorteerd volgens Pastor Marina Sonneveld. Daarom zet zij zich dagelijks in om inwoners van de stad een luisterend oor te bieden, te begeleiden of een rustpunt te geven. Zonder vooroordeel, met oprechte aandacht. Dat doet Marina Sonneveld bij het Oecumenisch Aandachtscentrum van Den Haag. Een rustpunt, een plaats van ontmoeting waar iedereen vrijblijvend langs kan komen. Echt aandacht voor elkaar hebben hoort echter niet alleen in een centrum te gebeuren, maar in de hele maatschappij. Daarom is het juist belangrijk dat ondernemers, instanties, professionals en vrijwilligers zich inzetten voor de medemens.

Afleveringen met Hart en Zaak

 • Aflevering 1
  1
  Jeroen
  Zoutendijk
  Juist door de kleine dingen ontstaan vriendschappen
 • Aflevering 2
  2
  Johan
  Roodenrijs
  Dit is geen proces,
  dit komt recht uit het hart
 • Aflevering 3
  3
  Jillian
  Barrett
  Mensen met elkaar verbinden,
  dat is de drijfveer
 • Aflevering 4
  4
  Leo
  Dommanschet
  Een beetje
  leven in de brouwerij
 • Aflevering 5
  Sonja
  Keizers
  Mensen vertellen ons
  erg veel
 • Aflevering 6
  6
  Video
  Compilatie
  Samen Den Haag
  nog mooier maken