Nieuws

Albert Heijn organiseert kerstdiners


Albert Heijn-supermarktmanagers Rachid el Menhali en Johan Roodenrijs samen met Lichtspoor – een initiatief van de gemeente Den Haag -, de Haagse Community tegen Eenzaamheid en Resto VanHarte op Eerste en Tweede Kerstdag een kerstdiner voor maar liefst vierhonderd mensen uit de stad die samen willen zijn.

Speciaal voor deze gelegenheid wordt op het Plein - naast de Tweede Kamer - een paviljoen neergezet. Stadsgenoten kunnen daar gezamenlijk genieten van een 5-gangen diner,  bereid door Resto VanHarte,  de stichting die restaurants met een lokale sociale functie opricht met als doel het bevorderen van het onderling contact en meedoen. Tientallen Albert Heijn-medewerkers staan op eerste en tweede kerstdag als vrijwilliger klaar om iedereen een onvergetelijke avond te bezorgen.

Eerder dit jaar organiseerden Albert Heijn-winkels in Den Haag buurtlunches. De reacties hierop waren zo positief dat een vervolg  tijdens de feestdagen niet uit kon blijven. Uitkijkend op het Plein in Den Haag kwamen supermarktmanagers Rachid el Menhali en Johan Roodenrijs op het idee om daar een kerstdiner te organiseren. “We vinden het fantastisch dat we dit samen met Resto VanHarte en de gemeente Den Haag kunnen realiseren en zo honderden stadsgenoten samenbrengen om met elkaar Kerst te vieren ” vertellen de twee supermarktmanagers. 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer