Nieuws

Bijeenkomst 19 september a.s. voor ondernemers

Bijeenkomst 19 september a.s. voor ondernemers

Wie eerder bij één of meerdere van onze inspiratiebijeenkomsten is geweest, zal het gemerkt hebben: tot nu toe zijn de stichtingen en welzijnsorganisaties daar in de meerderheid ten opzichte van ondernemers en bedrijven. Dat is op zich begrijpelijk; er is geen ander gezamenlijk platform tegen eenzaamheid in onze stad. En het heeft absoluut meerwaarde om deze organisaties te verbinden met welwillende ondernemers! Maar ondertussen blijft aantal ondernemers dat zich aanmeldt bij de Haagse Community tegen Eenzaamheid achter ten opzichte van ons streven. Daar willen we iets aan doen. We richten daarom onze eerstvolgende bijeenkomst (op 19 september a.s.) uitsluitend op ondernemers. Om uit eerste hand te horen tegen welke struikelblokken zij aanlopen, wat ze nodig hebben en wat wij daarin kunnen betekenen. Om ze met elkaar en anderen te verbinden en nieuwe projecten te starten. En om te bespreken wat er nodig is om méér ondernemers te enthousiasmeren om deelnemer te worden.

Ben jij zo’n ondernemer? Weet je welkom! De bijeenkomst start om 16.00 uur en eindigt uiterlijk 18.30 uur, incl. netwerkborrel. Locatie is het Nationale Theater. Aanmelden kan via een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vertegenwoordig jij een stichting of welzijnsorganisatie? We hopen op je begrip. Zodra we weer een bijeenkomst organiseren waarin we ondernemers met jou/jullie verbinden, ontvang je meteen een uitnodiging. En in de tussentijd zijn we uiteraard bereikbaar voor vragen of ideeën.

Nieuwsbrief ontvangen?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer