Nieuws

De Mengtafel – 7 september 2018

De Mengtafel – 7 september 2018

Een mix van gezellig tafelen en bijzondere ontmoetingen in Stayokay Den Haag

Stop de Haagse Community tegen Eenzaamheid en Stayokay in een blender en je krijgt ‘De Mengtafel’: een nieuw maandelijks event waarbij alles draait om het met elkaar genieten van een lekker maal en een onvergetelijke tijd.

Het doel? Eenzaamheid terugdringen. Met een unieke mix van jong en oud willen we laten zien dat niemand alleen hoeft te zijn.
 De eerste Mengtafel vond plaats op vrijdag 13 juli en binnenkort is het tijd voor de tweede: op vrijdag 7 juli a.s. ben je welkom vanaf 18.00 uur en mee-eten kost € 8,50.

Locatie
Stayokay Den Haag
Scheepmakersstraat 27
2515 VA Den Haag


U/jij bent van harte welkom!
Graag even aanmelden door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bellen naar 070 315 7888.

Stayokay is er voor iedereen en heeft het stimuleren van ontmoetingen al bijna 90 jaar hoog op de agenda staan. De hostelketen draagt dan ook graag een steentje bij aan het aanpakken van eenzaamheid binnen de lokale Haagse Community en kan dat faciliteren in een eigen restaurant (The 5th). Met het nieuwe Mengtafel-initiatief willen beide organisaties weer even terug naar de kern: samen eten, elkaar ontmoeten en het vertellen van verhalen. Want daar draait het om!

Nieuwsbrief ontvangen?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer