Nieuws

Eerste workshop 'Eenzaamheid signaleren'

Eerste workshop 'Eenzaamheid signaleren'

Op donderdag 27 september a.s. (de start van de Week tegen Eenzaamheid) is het zover: in samenwerking met Indigo organiseert de Haagse Community tegen Eenzaamheid de eerste workshop over het signaleren van eenzaamheid, specifiek voor ondernemers en medewerkers van bedrijven.

"Hoe herken je eenzaamheid? Welke achterliggende oorzaken kunnen er zijn? Hoe ga je het gesprek aan met iemand die mogelijk eenzaam is? Hoe kan je diegene helpen?" Dit en meer komt aan bod in de workshop. En er zijn nog plaatsen vrij!

Deelnemers van de Haagse Community tegen Eenzaamheid kunnen kosteloos deelnemen. Meld je aan door te mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. De workshop start om 9.00 uur en om 11.00 uur zijn we klaar. Locatie is in het centrum van Den Haag; de exacte locatie krijg je toegestuurd na bevestiging van je aanmelding. 

Kan je niet op 27 september maar wil je de workshop wel graag volgen? Binnenkort volgen de data in oktober en november! Houdt daarvoor deze website goed in de gaten. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ridea Bike

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer