Nieuws

Groeiprogramma voor sociaal ondernemers

Groeiprogramma voor sociaal ondernemers

ImpactPlus Groeiprogramma voor sociaal ondernemers in de zorg. Een initiatief van Achmea Foundation, in samenwerking met BeBright. Voor het Groeiprogramma dat in maart 2019 start is het thema ‘Samen niet alleen’. Sociaal ondernemers die met een innovatief product/dienst het verschil maken tegen eenzaamheid kunnen zich inschrijven tot en met 5 januari 2019. 

Wat is ImpactPlus?
ImpactPlus helpt sociaal ondernemers hun onderneming een stap verder te brengen en zo hun positieve impact te vergroten. In het Groeiprogramma werkt een kleine groep geselecteerde ondernemers gedurende 3 maanden aan een eigen groeiplan. We gaan aan de slag met het verbeteren van hun businessmodel, impact meten, klanten bereiken, professionaliseren van hun onderneming en nog veel meer. Ondernemers presenteren hun plan voor groei en maken daarmee kans op een financiële boost en coaching om de onderneming daadwerkelijk te laten groeien.

In deze animatie bekijk je het Groeiprogramma in 1 minuut. Op onze website www.impactplus.social vind je meer informatie.

Nieuwsbrief ontvangen?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer