Nieuws

Haagse Communicatie mentor gezocht!

Ha jonge 65 plusser met hart voor de stad!

Bent u ook zo trots op Den Haag? Wilt u de stad met uw communicatie kennis en kunde nog mooier maken? U bent een onmisbare versterking voor de Haagse Community tegen Eenzaamheid.

De Haagse Community tegen Eenzaamheid bestaat uit een groep ondernemers die samen de eenzaamheid in de stad bestrijden. Het mag toch niet zo zijn dat er ouderen zijn die wekenlang niemand zien of spreken. Buitenlandse studenten die geen sociaal leven op bouwen. Of jonge inwoners die in isolement geraken. Als echte Haagse ondernemers laten we dat niet zomaar gebeuren, we zetten de schouders eronder en organiseren veel activiteiten.

De nieuwe campagne ´Met hart & zaak´ zal de impact en de meerwaarde Van de Haagse Community tegen Eenzaamheid vergroten. Daar komt uw ervaring en kennis goed van pas. Om nog meer Haagse ondernemers bij de community te betrekken, de doelgroep nog beter te begrijpen en de stad nog mooier te maken, zijn wij op zoek naar:

  • een jonge 65+ Hagenaar of Hagenees
  • communicatie-/reclame man of vrouw die het klappen van de zweep kent
  • een groot netwerk heeft onder ondernemers in de regio Den Haag
  • iemand die in de komende 4 maanden elke maand een aantal uren wil adviseren bij een sociaal maatschappelijk project waarin de oudere doelgroep een belangrijke rol speelt
  • iemand die zich als mentor op vrijwillige basis in wil zetten voor de Haagse Community tegen de Eenzaamheid

Dus wilt u helpen met het realiseren van deze maatschappelijke campagne? Samenwerken met het ingeschakelde jonge team van marketingbureau Sport Heroes? Uw ervaring, kennis en gedrevenheid inzetten voor uw stad? Dan bent u onze nieuwe communicatiementor!

Stuur een mail naar Jimmy Fock via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en motiveer ons waarom u onze Haagse  Communicatiementor moet worden!

Contactpersoon
Jimmy Fock

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
06 – 53 60 99 59

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer