Nieuws

24 januari a.s. kansrijke Inspiratiebijeenkomst

24 januari a.s. kansrijke Inspiratiebijeenkomst

Op donderdag 24 januari 2019 ben je vanaf 15.30 uur (aanvang programma: 16.00 uur) van harte welkom bij onze eerste Inspiratiebijeenkomst dit jaar. We zijn te gast bij Omroep West aan de Laan van 's Gravenmade 2, in Den Haag.
Johan Overdevest, bekend van televisie, is onze dagvoorzitter. 

We presenteren die middag de eerste editie van ons Magazine Met Hart en Zaak, met daarin o.a. een interview met minister Hugo de Jonge over onze Community, en inspirerende verhalen van en over onze deelnemers.

Ook lees je in het Magazine hoe je een financiele impuls kan aanvragen om jouw initiatief tegen eenzaamheid te helpen realiseren. Dat laatste lichten we tijdens de bijeenkomst uitgebreid toe en we bieden je ter plekke de kans je idee te pitchen, samenwerkingspartners te vinden en meteen zo'n financiele impuls bij ons aan te vragen. Een van de belangrijkste toekenningsvoorwaarden is namelijk dat er minimaal drie partijen samenwerken, waarvan er ten minste twee ondernemer zijn of een bedrijf vertegenwoordigen.

Wij helpen je graag van inspiratie naar impuls. Doe je mee?

Aansluitend op het inhoudelijke programma is er een netwerkborrel, met voldoende gelegenheid om nader kennis te maken met andere ondernemers en organisaties die zich net als jij met hart en zaak inzetten om eenzaamheid te bestrijden in onze stad.

Aanmeldformulier is offline. Vragen? Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief ontvangen?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer