Nieuws

Ondernemer gezocht voor culturele activiteitenreeks

Ondernemer gezocht voor culturele activiteitenreeks

Oproep: welke ondernemer wil samen met KOO een culturele activiteitenreeks opzetten?
KOO (www.koo.nl)  zou graag met een (lokale)ondernemer samenwerken om een culturele activiteitenreeks op te zetten, met als doel om verbinding te creëren in de wijk. Zij geloven namelijk erg in de verbindende kracht van kunst. Je zou bijvoorbeeld kunnen denken aan een beeldende cursus waarin de deelnemers samen aan één schilderij werken, of individueel werken en uiteindelijk een wijk expositie organiseren. Of een fotografiecursus waarin deelnemers elkaar en (de voor hen) belangrijke plekken in de buurt gaan fotograferen. Hier kan je ook een soort tentoonstelling van maken. Er zijn meerdere manieren om mensen met elkaar te verbinden en de buurt hierin een rol te laten spelen. 

Bij KOO vinden ze het erg belangrijk dat het gaat om een duurzame activiteit, bij voorkeur in de ruimte van de ondernemer. Indien er een andere ruimte beschikbaar is, dan zou dat ook kunnen. Alle ideeen zijn welkom! Ze hebben geen vast format waarmee ze werken. Wat ze vooral missen is de expertise en de kennis van de wijk én een ruimte, en daar kan een ondernemer een goede aanvulling in zijn.

Ben je geïnteresseerd en/of wil je meer weten? Neem contact op met projectleider Siske Zwiers via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Nieuwsbrief ontvangen?

Ongeldige invoer
Ongeldige invoer
Ongeldige invoer