Stichting

Stichting

Stichting
Haagse Community tegen Eenzaamheid

Op 13 april jl. hebben Sebastiaan Bergen Henegouwen, Stefan Barrett en Tim Schwencke hun handtekening gezet onder de oprichtingsakte van Stichting Haagse Community tegen Eenzaamheid. Het kersverse bestuur heeft een duidelijk doel: Het opzetten en in stand houden van een platform van ondernemers die binnen hun eigen bedrijfsvoering eenzaamheid bestrijden. Ze doen dit door ondernemers bewust te maken, te inspireren, activeren en met elkaar te verbinden.

Contactgegevens

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

RSIN nummer: 858708826

Doelstelling

Missie: De ondernemers van de Haagse Community tegen Eenzaamheid bestrijden op een concrete, actieve en effectieve wijze de lokale eenzaamheid.

Visie: Ondernemers binnen de eigen bedrijfsvoering bewust maken, inspireren, activeren en met elkaar in verbinding brengen.

Bestuursleden

  • Stefan Barrett, voorzitter
  • Sebastiaan Bergen Henegouwen, penningmeester
  • Bernadette Michels, secretaris

Beloningsbeleid

De bestuursleden ontvangen een vrijwilligersvergoeding met een maximum van 1500 euro per jaar. Ook ontvangen zij een vergoeding voor gemaakte onkosten. Hier kan gedacht worden aan de kosten voor postzegels, pennen en papier, vervoerkosten, etcetera, zolang de kosten maar gemaakt zijn in verband met de uitoefening van de functie en niet worden gedekt door de vrijwilligersvergoeding.

Verslagen